onsdag, april 04, 2007

Et nyt hoved på bloggen


(Foto: Henrik Engelbrecht)

På et oprindeligt initiativ fra korsyngemester Philip White, kom Operakorets blog for første gang på vingerne tilbage i november 2006, og den allerførste, spæde blog-tekst (Hvad laver en (kor)sanger om dagen?) så dagens lys!

Her - adskillige blog-indlæg senere (63 i alt for at være helt præcis), står vi imidlertid overfor et vagtskifte blandt os af blog-skribenter. Nye stærke kræfter står klar i kulissen med nyspidsede blyanter eller nyopladede labtops - klar til at puste nyt liv i vort lille fristed på nettet.

Vi er endog så heldige, at flere andre kormedlemmer har ladet sig overtale til at give deres besyv med i den kommende tid. Hvis alt går efter planen, vil vi derfor kunne opleve en større udvidelse af skribent-korpset.

Med nye folk ved tasterne følger nye og flere synsvinkler på tingene - og derved står alle muligheder åbne for at bloggen i fremtiden kan blive mere mangfoldig og i sidste ende mere interessant!

Flere nye medlemmer af koret er i gang med at lægge an til nye indlæg, beretninger og strøtanker om livet foran og bagved det store scenetæppe på Det Kgl. Teater. Rygtet vil endda vide, at Philip selv har ladet sig overtale til at skrive nogle blog-indlæg engang efter påske.Klik på fotoet - og se flere!

I den forbindelse er det mig en stor glæde at kunne byde min gode kollega og dugfriske blog-skribent - Anna Julie Brønholt, der til daglig synger 1. alt i koret - VELKOMMEN! Med nye vinkler på sagerne er hun allerede klar til at søsætte hele to spritnye kapitler af føljetonen En Assistents Bekendelser.

Således er der nu - et nyt hoved på bloggen!.. Yep, nu sker der noget!

En brand new blogger er på banen. Tag godt imod vores nye skribent.


Ole Jegindø Norup

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kære forfattere.

Det lyder som værende en rigtig disposition at bringe nye folk med friske kræfter til jeres altid både interessante og velskrevne dagbog. Men I tre øvrige - I stopper vel ikke helt med skriveriet? Det ville sandelig være en skam.

Bedste hilsener, Aage E.

05 april, 2007 01:12  
Blogger Det Kongelige Operakor said...

Kære Aage E.

Efter - siden bloggens begyndelsen - at have taget min del af slæbet med at holde skuden i vandet, er jeg meget glad for at nye friske kræfter er parat til at tage over.

Mit sidste ord er dog endnu ikke sagt på denne blog!

Med venlig hilsen Ole

09 april, 2007 01:03  
Blogger Det Kongelige Operakor said...

- Og tak for din interesse for vores blog, og for dine pæne ord om den!

Med venlig hilsen Ole

09 april, 2007 12:42  

Send en kommentar

<< Home