fredag, februar 15, 2008

Vanddepri [II. del]


Fotos: Michael Bennati Schou - klik og se mange flere!

[Fortsat...]
Hvis man nu vil undgå at tage 66'eren, kan man vælge, som jeg oftest gør, at tage metroen, stå af ved Kgs Nytorv og gå ned til Nyhavn, hvorfra man tager før omtalte og højt besungne båd... (i håb om et par minutters vandterapi), 901 som i dagtimerne går hvert 20. minut, eller 903 som ifølge Movias oplysninger går i pendulfart mellem Operaern og Nyhavn.

Den tager ca 3 minutter, sejlturen, fra Nyhavn over til Operaen. Man kunne derfor mene, at hvis man stiller sig på Nyhavn mindst en halv time før mødetid på Operaen, skulle man kunne nå på arbejde - oven i købet med marginal.

Med en båd der sejler i pendulfart og en sejltur på ca. 3 minutter (læg dertil at det tager lidt tid at gå ombord, at lægge til og lægge fra) kan man regne ud, at vi må have at gøre med et interval på højst en 10 - 12 minutter.

På gode dage er det også tilfældet.. Men Movia har lært mig, at pendulfart ikke er, hvad jeg troede det var. Så vidt jeg ved er et pendul noget, der svinger frem og tilbage mellem to yderpunkter. Movias pendul derimod har en kedelig uvane med at gå i stå i et af yderpunkterne i længere tid ad gangen. Ret naturstridigt vil jeg mene.

[Fortsættes...]



Marie Degener