fredag, juli 23, 2010

Det Kgl. Operakor holder sommerferie

Det Kgl. Operakor holder sommerferie. Vi er tilbage igen den 12. august.


Hvis du vil have et lille indtryk af korets hverdag på Det Kgl. Teater, så klik på ét af de følgende links. Videoklip I - I det første indslag fortæller mine kolleger Søren Hossy og Charlotte Meldgaard fra koret om at være ansat i Det Kgl. Operakor og om at medvirke i Lastens vej. I det andet - Videoklip II - følger man Pernille Bruun og Bo Nandfreds daglige arbejde på teatret.

Fra den 31. juli til den 1. august kan operaelskere glæde sig til hele ni forskellige opera-events under Copenhagen Opera Festival, blandt meget andet vises Det Kgl. Teaters DVD-udgave af Wagners Ringen på storskærm over fire aftener på Ofelia Beach. Læs mere her.

Opera i det fri den 5.–22. august. Den Kongelige Opera inviterer igen i år til gratis operakoncerter rundt i det danske sommerland på godser, slotte, museer mm.
Læs mere her.

Det Kongelige Teater på Rosenborg og Skamling den 14. og 15. august. Mere end 200 optrædende kunstnere fra Det Kongelige Teater kan igen opleves under åben himmel ved de to traditionsrige sommerkoncerter på Rosenborg Eksercerplads i København og på Skamlingsbanken i Kolding.
Læs mere her og her.

Ofelia Beach frem til den 5. september er der arrangeret alt fra tangoundervisning til rockkoncerter mv. på det nye, store udendørsområde Kvæsthusmolen bag Skuespilhuset. Ofelia Beach er åben hver dag. Læs mere her.

Ole Jegindø Norup