lørdag, januar 09, 2010

Velkommen til en ny blogger


*Alle fotos: Michael Bennati Schou - klik på billederne og se flere!

Det er med armene i vejret og mundvigene helt oppe ved ørerne at jeg hermed har den store fornøjelse at kunne byde Ulla Kudsk Jensen velkommen på banen som ny blogger her på Operakorets blog.

Vores kære kollega Anna Julie Brønholt har ellers egenhændigt og heltemodigt holdt blog-skansen længe. Faktisk har hun begået intet mindre end de seneste tyve beåndede og bidefaste blog-indlæg i træk. Respect!

Men mezzo’en Ulla Kudsk Jensen skulle hermed være klar til at bidrage til festlighederne og lægge hovedet på bloggen. Endnu en skribent til at holde vores fælles blog-gryde i kog med betragtninger fra et sangerliv og updates fra vores dagligdag angående, hvad vi har gang i for tiden i Det Kgl. Operakor.

Og Ulla burde have historier at fortælle fra livets skæve gang på teatret. Hun er nemlig en erfaren sanger og har været fastansat i Operakoret siden 1994.

Desuden har hun erfaring både som korsanger og som solist.

På Det Kgl. Teater har Ulla sunget Mrs. Quickly i Verdis Falstaff, Ulrica i Verdis Maskeballet, Annina i Verdis La Traviata, Giovanna i Verdis Rigoletto, Schwertleide i Wagners Valkyrien, Flosshilde i Wagners Ragnarok, Modestina i Rossinis Rejsen til Reims, 3. dame i Mozarts Tryllefløjten, 1. Magd i Strauss' Elektra, Prinsesse Clarissa i Prokofievs Kærligheden til de tre appelsiner, Poklizečka i Janáčeks Sagen Makropulos, Tilfreds mor i Poul Ruders' Tjenerindens fortælling samt Fru von Plessen i Bo Holtens Livlægens Besøg.

Klik på Ullas navn, hvis du vil læse mere om hende.

Ole Jegindø Norup