torsdag, oktober 11, 2007

På vej


........................................................................ *Klik her for at se flere billeder

Mens Hoffmanns Eventyr og La Bohème fortsat opføres på Operaen og Don Juan stadig er løs på Kgs. Nytorv, er vi samtidig så småt på vej mod premiererne på to af efterårets andre store operaforestillinger.

Den 18. november går tæppet på Store Scene for første gang for Verdis Don Carlos i en nyopsætning af Kasper Bech Holten. Michael Schønwandt står ved rorpinden for at holde sammen på komponistens absolutte mesterværk af magtfuld musik. I korprøvesalen er vi allerede kommet langt med indstuderingen og udenadslæren af de højpotente, mangestemmige kor.

Med samme makkerpar i dansk showbiz i spidsen for løjerne er der desuden atter linet op til en ordentlig omgang teaterfestfyrværkeri når repremieren på Carl Nielsens Maskarade skydes i gang den 7. december. Oplev blandt andet artisterne Geneviève Gauthiers, Manuel Tigers og Jacob Westins (m. fl.) fuldstændige ophævelse af tyngdeloven når de som en del af forestillingen i bogstaveligste forstand svæver lige ubesværet gennem luften både på scenen og ude i publikumsarealet.

Ole Jegindø Norup