torsdag, august 09, 2007

Så ruller opera-toget igen!

I går begyndte den nye sæson for koret.
Vi fortsætter, hvor vi slap før sommerferien med Hoffmanns eventyr.
Da vi jo allerede har haft mange prøver på musikken, er vi nu nået til den sidste finpudsning på udenadslæren. Det foregår i denne uge på den måde, at der bliver tilbudt fællesprøver for dem, som har behov (efter egen vurdering), og resten laver selvindstudering. Det vil sige, at man øver alene.
Fordelen ved selvindstudering er, at alle jo lærer på forskellig måde og i forskelligt tempo. Og nu, hvor vi er nået langt med stoffet, er det helt individuelt, hvor man har svage punkter. Det kan være lidt tekst her og der, som ikke rigtigt vil sætte sig fast, måske skal man tage sig tid til at lave sine egne huskeregler for hvornår noget gentages og hvornår det på irriterende vis ligner noget foregående lidt, men der er liiige en lille forskel alligevel - eller hvad det nu kan være, som driller.
I næste uge skal vi også prøve på programmet til udendørskoncerterne - som forhåbentlig bliver ramt af lidt bedre vejr end sidste år.
Du kan i øvrigt tjekke hele det store og spændende sæsonprogram ud her: http://www.kglteater.dk/Forestillinger/Opera/Opera_07_08.aspx
Velkommen til en ny sæson!
Anna Julie Brønholt