mandag, november 05, 2007

Efter murens fald


*Klik og se flere flotte fællesrum-fotos af Michael B. Schou!

[fortsat fra ’Kunst eller Kitsch?’…]

Som nævnt i forrige blogindlæg var en større ombygning af de fysiske rammer på korgangen helt nødvendig for at fællesrumsprojektet kunne blive en succes.

Men at kaste sig ud i en omfattende udvidelse af det eksisterende rum er jo ikke noget, man bare lige ordner på en forlænget weekend.

Mure skulle rives ned og en hel garderobe skulle inddrages. Samtidig skulle påklæderne selvfølgelig have et nyt sted at holde til. De har nu fået garderoben beliggende på den anden side af det nye fællesrum, hvilket alt i alt har betydet at kormedlemmerne på hele to garderober har skullet ’genhuses’ på 3. etage.

Projektets tilblivelseshistorie har været lang. To af mine kolleger Ejvind Callesen og Torben Demstrup lavede allerede for flere år siden de første skitser og udkast til hvordan rumudvidelsen kunne udformes.

Tingene har udviklet sig meget siden da, og langsomt har projektet taget form. Idéen om et fælles samlingspunkt for koret har mødt opbakning flere steder i huset, mange møder er blevet afholdt – og endelig kunne håndværkerne så i sommer gå i gang med alt det praktiske.




Og resultatet er blevet enestående (kom selv forbi og tjek det ud).

En mur er blevet mejet ned, men humøret er gået op.


[fortsættes!..]

Ole Jegindø Norup