fredag, december 15, 2006

Mit rige for et par flade...

Dag ind og dag ud i et par sko med en hæl på 7 cm, er lige til natlige læg-kramper! Men selvfølgelig gør et par North Face vandrestøvler med Vibram-sål sig ikke under rokokokjolen! Op! Op! Op! - på de høje! - kom vi i aftes, til vores første svingom med Don Juan foran generalprøvepublikummet!


Sædvanligvis åbnes dørene også til en for-generalprøve (for "Akropolis" - en forening af tidligere ansatte på Det Kongelige Teater). Dog ikke denne gang. Teknisk/musikalsk/scenisk/- var der behov for at pudse af "i fred". (I værste fald lukkes også generalprøven for publikum, men det hænder heldigvis ikke så ofte). Det er væsentligt for alle medvirkende, at have disse muligheder for at spille de værste sommerfugle af maven før den egentlige premiere.

Den gik godt. Generalprøven. Ingen graverende hændelser. Ingen tabte trusser (som til en af prøverne, hvor Zerlina i sin æggende vals hen imod Don J. ikke mærkede at de glatte skovtrusser lige så stille sneg sig ned om haserne). Måske ku´ man ane korets "pseudo-rekvisitter": Poser under øjnene? - Vi glæder os til jul og er en lille smule trætte...

Lad mig tryne "tante-Jante" - og prale af instruktør Keith´s greb i rose-posen dagen forinden. Han synes, vi har været topprofessionelle at arbejde med, og agter at omtale os yderst fordelagtigt i ethvert operahus, hvis vej han krydser! Han ku slet ikke få armene ned - og det ku' vi heller ikke. Det er ikke en selvfølge, at få god en medfart af instruktøren så: Uha! Dét lunede.

klik på billederne

Hanne Bremholm

2 Comments:

Anonymous Preben Nyeland said...

Hej
Fint initiativ. Kunne ønske mig at I benyttede en kraftigere/mørkere farve på skriften - specielt ved angivelse af dato og tid. Større kontrast. Min skærm er mindre end 1½ år gammel.
Foto link af koret kommer der fejl 404 fra DKT's hjemmeside.

15 december, 2006 23:59  
Blogger Det Kongelige Operakor said...

Hej Preben. Så er linket til billedgalleriet rettet - tak for hjælpen og din ros.
Angående skriften har vi testet den på et par forskellige PC'er hvor den ikke giver problemer. Evt. kan du prøve at sætte tekststørrelsen op i din browser (Vis/rediger tekststørrelse). Det burde gøre det mere tydeligt.
Jesper Pedersen (Webredaktør)

16 december, 2006 13:54  

Send en kommentar

<< Home